SecureValueSearch – Sikrer dit website & realiserer værdier

Websites bliver i stigende grad udsat for trusler og angreb, som i yderste konsekvens kan fjerne websitet fra Googles søgeresultater. I bedste fald mister truede og angrebne websites kun en masse synlighed, trafik og omsætning.

Det er imidlertid ikke kun eksterne farer, der truer stadig flere websites verden over. Også uskyldige interne handlinger, som f.eks. strukturændringer og lancering af nyt webdesign kan ofte forårsage utilsigtede virkninger med store tab af online synlighed, omsætning og værdier til følge.

SecureValueSearchTM  er navnet på vores unikke scanning-tool, der identificerer trusler og angreb, og realiserer tabte værdier.

SecureValueSearchTM er en abonnementstjeneste, der automatisk overvåger trusler, angreb og mulighederne for realiseringen af store værdier for dit website.

Bestil nu!

 

SecureValueSearch scanner trusler og værdier
Det handler om at sikre kundens website og sikre kundens værdier. Derfor har vi udviklet et searchtool, der kan eliminere trusler, angreb mod kundens website og samtidig realisere kundens værdier på nettet. Velkommen til SecureValueSearch.


Website Hack

Bliver dit website hacket og brugt til linkspam. F.eks. kan dit website være tilmeldt div konkurrencesites og andet humbug. Bliv informeret, så du kan reagere og undgå store placeringstab i søgemaskinerne, og undgå at virksomhedens omdømme kommer på spil.

Secure Value Search scanningen afslører om dit domæne er blevet hacket og om der også findes ondsindet kode på websitet. Et hacket website vil over tid ikke få lov til at opretholde høje placeringer i søgemaskinerne. SecureValueSearch identificerer og eliminerer virkningen af Website Hack.


Negativ SEO
Er dit domæne truet eller under angreb. Negativ SEO er en alvorlig trussel for alle online virksomheder og kan ødelægge hele fundamentet for trafik fra søgemaskinerne. Et domæne/website kan i værste tilfælde og helt uforskyldt blive ramt af en linkstraf, der fuldstændig fjerner placeringerne i søgemaskinerne og dermed trues hele eksistensgrundlaget for online virksomheden.

Negativ SEO udføres i langt højere grad end man umiddelbart tror og ofte er det konkurrerende virksomheder, eller virksomheder affilieret med en konkurrerende virksomhed, der står bag den negative SEO. Målet for negativ SEO er ene og alene, at skade jeres synlighed på nettet og dermed, som følgevirkning forbedre konkurrentens synlighed.

Negativ SEO er udbredt bla. fordi den kan udøves anonymt og initieres fra lande uden særlig høj grad af regulering. Derfor er det ofte også umuligt rent juridisk, at forfølge angreb med Negativ SEO.

Negativ SEO kan være mange ting f.eks. at, en person eller virksomhed via udenlandske stråmænd bestiller links til din website, som udgår fra banned linkfarms (websider som Google og Bing har blacklistet), pornosider, højre ekstreme sites og hvad værre er. Ofte består sådanne angreb af mange tusinde links og de kan kun opdages såfremt man aktivt søger efter dem.

Secure Value Search scanner om dit domæne er under angreb og producerer en liste over skadelige links, som vi indsender til Google med anmodning om at Google skal Disavow specifikke skadelige links. Google gør så det efterfølgende, at de ikke længere lader disse links tælle for din side og dermed bliver den skadelige virkning ophævet i løbet af fire til fem arbejdsdage. SecureValueSearch identificerer linkfarme og negativ seo i hele verden og sørger for, at truslen elimineres.


Stille Linkstraf
En linkstraf kan give alvorlige konsekvenser for et websites mulighed for at rangere højt i søgeresultaterne. Der findes en lang række forskellige linkstraffe, både algoritmiske og manuelle. Identificering af disse, kræver de helt rigtige værktøjer og den rette viden.

Få ren besked hvis i er blevet ramt af en Stille Linkstraf (Består i at dit website får en straf, som reducerer websidens synlighed på nettet. En Stille Linkstraf får man ingen notifikation på fra Google og Bing. Secure Value Search scanningen giver dig information omkring hvilken type linkstraf websitet er ramt af, samt professionel rådgivning, til at få straffen løftet igen.


Indgående fejl-side links
Værdien af indgående links kan absolut ikke undervurderes. Indgående links kan løfte websitets synlighed, trafik og indtjening til nye rekorder. Derfor er det også ekstremt kedeligt, hvis du selv er skyld i, at værdifulde indgående links går tabt. Langt de fleste danske websites kan realisere store værdier ved, at genetablere indgående links.

Jo længere tid dit website har eksisteret og des mere specialiseret dit website er, des større er sandsynligheden også for, at websitet har mistet store mængder af værdifulde indgående links.

Indgående links til dit website, som medier, ukendte såvel som kendte og anerkendte aktører gennem årene har oprettet til dit website repræsenterer store værdier for din forretning. Den gennemsnitlige årlige værdi pr. indgående link er ca. 3.500 kroner og ét link fra en anerkendt aktør i branchen kan sagtens repræsentere en nutidsværdi på over 100.000 kroner.

Hertil er prisen for at etablere indgående links også betydelig. Indgående links kommer som følge af din produktion af materiale og indhold, som eksterne aktører bedømmer som værende værdifuldt, hvorfor de vælger at etablere et link til indholdet på dit website. Sådanne links bør man som virksomhed tage godt vare på og bringe videre når man ændrer websidens design, ændrer i hjemmesidens strukturer og URL’s.

Indgående links til dit website betyder det meste for virksomhedens synlighed på nettet og evnen til, at generere indtjening online, men kun de færreste webshops evner, at bringe værdifulde indgående links med over, når de foretager ændringer på websitet.

Undersider på dit website, der melder 404 eller andre fejlkoder når man følger links der peger ind på dem, kan have mange værdifulde indgående links til sig. Værdier som dit website, grundet 404 og andre fejl-koder, ikke får udbytte af. Genetablering af nye destinations URL’s for disse indgående links, kan give en markant for øgning af websites synlighed i søgemaskinerne, og følgelig bidrage til at øge trafikken til dit website og bedre virksomhedens indtjening.

Secure Value Search giver dig en komplet liste over alle tabte historiske indgående links, som hurtigt kan genetableres med vedlagte redirect koder til eksisterende URLs på din hjemmeside. SecureValueSearch identificerer tabte indgående links og giver di redirect koderne, så linksene hurtigt kan genetableres og give værdi for din forretning.


Fejl i udgående links fra dit website
Gennem årene opdateres websites med indhold, strukturer og URL’s. En dynamisk proces, som naturligt følger udbud og efterspørgsel. Gennem årene har dit website garanteret også linket til eksterne ressourcer med værdifuldt indhold på nettet, men tidens tand har også slidt på websitesene du gennem årene har linket til.

Linket du etablerede for 24 måneder siden, linker til en 40X fejlkode side og din bruger får ingen glæde af, at følge linket. Kun skuffelse og en dårlig følelse af, at din side ikke er opdateret.

Jo flere broken links dit website har, des dårligere indgår websitet også i søgemaskinernes organiske dynamik, som hviler på, at alle websites opdaterer sit indhold såvel opdaterer udgående links. Websites der ikke har styr på sine udgående links, vil i et eller andet omfang blive straffet på synligheden i søgemaskinerne. Straffen er imidlertid mindre end fortjenesten ved, at opdatere de udgående links fra dit website. Der er altså meget at vinde på, at der er klar bane mellem dine links til relevant eksternt indhold.

Hvis andelen af udgående links fra dit website i høj grad er præget af døde links er det et tegn på lav kvalitet, hvilket vil påvirke dit websites ranking negativt i søgemaskinerne. Herudover er giver broken links en ekstremt dårlig brugeroplevelse.

Secure Value Search giver en komplet oversigt over broken, døde udgående links fra dit website. Med den komplette liste kan virksomheden med stor fordel tildele studentermedhjælpere opgaven med, at rette angivne udgående links, så de giver mening ift. Hvor brugeren havner, når de følger linket. SecureValueSearch identificerer broken udgående links og giver virksomheden en komplet tjekliste over udgående links, der bør rettes.
Fejl i Https og SSL
Skift til Https kræver at man gør Google og de andre søgemaskiner opmærksom på, at man har skiftet domænet til en sikker og certificeret adresse. Https betragtes som et helt nyt domæne og er blevet en kvalitetsstandard, som Google og erfaringsmæssigt også andre søgemaskiner vil honorere i fremtiden.

Ved brug af Https- standarden skal alle interne links på websitet opdateres til Https for at SSL certifikatet kan aktiveres og håndteres korrekt af søgemaskinerne. På store sites og/eller sites som ofte ændres kan der selv for den bedste webmaster være sider man glemmer på vejen.

Fejler man som website, at vedligeholde sine SSL forpligtelser risikerer man, at miste synlighed og følgelig værdierne genereret ved organisk trafik. Det er relativt enkelt at følge standarderne, men relativt uoverskueligt, at vedligeholde dem.

Secure Value Search producerer en liste over interne links, der ikke kører med Https. Modtag også rewrite-koder til implementering af omskrivning fra http til https. Samt verificering af sikker SSL-implementering. SecureValueSearch sikrer at dit website altid er up-to-date med principperne bag SSL og standarderne i Https.

Redirect loops
Hver gang et link passerer et 301 redirects går ca. 10 procent af linkværdien tabt og sidens load time for øges. Er indholdet på et domæne ikke håndteret korrekt, kan der over tid opstå flere loops af redirects, som brugerne vil mærke som ekstra load time og indholdet vil også gradvist forsvinde fra søgemaskinernes søgeresultater.

Hertil bliver linkværdien af interne og eksterne indgående links markant nedjusteret, hvilket selvfølgelig påvirker mulighederne negativt for opnåelse af gode placeringer af relateret internt indhold i søgeresultaterne.

Secure Value Search scanner om domænet har flere end én redirect til samme side og lister hvilke URL’s der bærer problemerne med redirect loops. SecureValueSearch identificerer redirect loops og giver konkrete anvisninger til hvordan disse kan fjernes.